Зовът за обединение на цесекарите - химера? /ВИДЕО/

петък, 15 март 2019 г. | 16:57 Прочетена: 8865
Автор:
ЦСКА фенове
ЦСКА фенове
Принт Свали PDF
- Аа +

Гореща дискусия в предаването "На ринга" по Livesport.bg


Само ден, след като председателят на Сдружение "Сини Сърца" Илия Христов гостува в предаването "На Ринга", днес  специален гост беше Гаврил Димитров, който е зам-председател на "Червени сърца".

 

Той влезе в широк диспут с главния редактор на медията Крум Савов,като двамата бяха гости на водещия Филип Петрунов. Основна тема беше така наречения дов за обединение на привържениците на ЦСКА.

 

"Тиражират се мнения на световнонеизвестни хора, които искали да се обединяваме. Някакъв си Гьонов - с кого иска да се обединява - с Ливърпул, с Манчестър Юнайтед ли? Някакъв, който представлява 32 човека ще ми говори за обединение", каза Гаврил Димитров. 

 

Той подчерта, не иска да се говори за припознаване. "Това е отборът от "Армията" и хората си го обичат него. Разделение има в главите на тези 32-ма човека, на никого друг", каза още Димитров.

 

"Ако беше обратното - ЦСКА 1948 да го бяха пуснали на "Армията", тогава за кого щяхте да бъдете", попита Крум. "Аз коментирам факти, а не предположения. Ако Ганчев не беше платил емблемата, щях да съм срещу него. Иначе - кой ще плати 30 милиона лева дългове. Може би Божков? Уау!", възкликна Гаврил Димитров.

 

Той също попита как може БФС да дава лиценз на финансово неизряден отбор. "А въпросният Гьонов ако иска, да дойде да вика за ЦСКА на "Армията". 

 

След това имаше спор за отношението към Христо Стоичков, с активното учмастие и на зрителите в лайв чата на сайта ни в You Tube. 

 

ТОП за деня