Живко Миланов: Ще се борим винаги докрай, това мога да го обещая (ВИДЕО)

понеделник, 11 февруари 2019 г. | 17:39 Прочетена: 17099
Автор:
Живко Миланов вече е футболист на Левски
Живко Миланов вече е футболист на Левски
Принт Свали PDF
- Аа +

Нека първо да свършим работата на терена, заяви бранителят


Защитникът Живко Миланов, който днес се завърна официално в Левски сподели пред Левски ТВ първити си думи като играч на "сините".

 

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО ТУК!

 

"Винаги с добри чувства се връщам. Доста години от моя живот са прекарани тук. Тук започнах и моята кариера. Винаги, когато се връщам насам, спомените винаги са добри. В Левски винаги са били високи целите. Доста години убягват от нас, така че се стремим да играем докрай. Тази година доста точки изостава Левски, но каквото мога да дам, според мен Левски ще играе винаги до края. Това мога да обещая на феновете и нека видим накрая какво ще се получи.

 

Познавам една част от играчите, българите, играли сме доста години в националния отбор. Познавам и Георги Дерменджиев. Един опитен треньор, доказан. Доказал е в годините, че знае как се става шампион, как се играе в Европа. Това е важно за Левски. Кондиционно съм добре. Не съм играл близо вече месец и половина, но тренирам нормално и съм готов.

 

Не искам да давам големи обещания, нека първо да си свършим работата на терена и вече с времето ще видим какво ще се получи. Ще се борим винаги докрай, това мога да го обещая. Доста години Левски не е шампион. Всяка година големи обещания и накрая нищо. Дайте да тръгнем по-скромно и да показваме на терена, а не само на думи", сподели Миланов