Жейнов : Очаквайте трансфери в Лудогорец, ЦСКА и Левски

петък, 22 февруари 2019 г. | Прочетена: 43324
Автор:
Николай Жейнов
Николай Жейнов
Принт Свали PDF
- Аа +

Тодор Неделев заслужава да играе в чужбина 


До края на месеца се очакват трансфери в трите водещи български клуба - Лудогорец, ЦСКА и Левски. Това заяви футболният мениджър Николай Жейнов пред Sportal.

 

Той добави, че има сериозен интерес към звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

 

"Ще има входящи трансфери в Лудогорец, ЦСКА и Левски до затварянето на трансферния прозорец. Ще бъде интересно. Казвам го и като човек, който ще участва в някои от трансферите, и като започнат човек от бранша. Трансферът на Кирил Десподов в Каляри е сполучлив.

 

По-добре ли щеше да бъде да отиде във водещ отбор от Серия "А", но да бъде резерва? Понякога големите клубове работят на трансферния пазар чрез по-малки. Ако Интер беше поискал Десподов, цената нямаше да е четири милиона, а четиринайсет.

 

Тодор Неделев е футболист, който заслужава трансфер в чужбина и мисля, че ще го постигне. Разбира се, важно е да съвпаднат желанията на Ботев и Неделев. Има интерес към играча. Дали е европейски клуб, или става дума за Азия? Да кажем, че е от Евразия. Очаквам скорошен трансфер на българин в Скандинавия", каза известният импресарио в "От дузпа в тъч".