За Чорни, НАП, Митал и емблемата на Левски /ВИДЕО/

четвъртък, 14 март 2019 г. | 17:46 Прочетена: 11452
Автор:
Левски
Левски
Принт Свали PDF
- Аа +

Спор между Лъчезар Николов и Илия Христов в студиото на предаването "На ринга" 


 Страстите в студиото на предаването " На ринга" по Livesport.bg се разгорещиха, след като  в дискусията се включи и Лъчезар Николов.


Той влезе в нещо като спор с председателя на "Сини сърца" Илия Христов по някои деликатни теми, свързани с ПФК Левски.

 

"Оказа се, че в Левски са лъгали над две години, че си плащат задълженията към НАП. Така и Баждеков говореше - плащаме, плащаме.  Дано сега нещата да бъдат други.

 

За Георги Дерменджиев - ясно е, че за толкова кратко време не може да се очакват магьосничества. Трябват и качествени играчи, а голяма част в момента в Левски не са такива. 

 

Трябва и модернизиране на базата. На фитнессалоните, на всичко. За намеренията на Божков - не мога да кажа. 

  

В студиото влезе и собственикът на Livesport.bg Лъчезар Николов, който беше приготвил документи с всички регистрирани емблеми на Левски. "Коя е истинската, с коя играе Левски и колко пари струва", попита Чезари. 

 

" Нашата емлбема е подобна на тези, които ми показваш тук. Нашето сдружение притежава най-първата емблема на Левски, която в един момент ще покажем. През 90-те години Петър Петров /Пешо Кучето/ държеше права върху емблемата" отговори Илия Христов.

 

"Имаше разговор с Баждеков по този въпрос и знам, че Левски си е върнал правата върху емблемата. Ако се стигне дотам да плащаме осем милиона лева - ще видим", каза Христов по повод запитване от страна на Лъчезар.

 

Стана въпрос и за Майкъл Чорни. "Левски не му е най-голямата инвестиция. Той даде много за мобилните оператори", каза Илия Христов. " Много тъмни неща имаше по времето на Чорни. Политически интереси, подкрепа. Бакърджиевци, разни други. Всичко е оплетено, неясно", каза Лъчезар Николов.

 

"Прамод Митал? той е бизнесмен, а не международен престъпник. Митал дойде у нас, хвана се за главата и избяга. Ние не привличаме капитали, а ги изгонваме", каза още Лъчезар Николов.

 

ТОП за деня