Втори съперник се отказа от бой с Тервел Пулев

вторник, 21 август 2018 г. | Прочетена: 284923
Автор:
Тервел Пулев
Тервел Пулев
Принт Свали PDF
- Аа +

Това означава, че сега Тервел трябва да чака европейската федерация да му назначи трети противник, с когото да боксира за титлата на Европейския съюз в полутежка категория


Тервел Пулев определено върви по стъпките на брат си Кубрат, що се касае до това съперници да бягат от мачове с него. След като италианецът Фабио Турки се отказа в последния момент от сблъсък с бронзовия медалист от олимпиадата в Лондон 2012, сега това направи и поляк. Става въпрос за Адам Балски, пише „Тема Спорт“.

27-годишният здравеняк, който има 12 поредни победи на професионалния ринг, сметна, че е по-добре да не рискува да допусне първото си поражение, ставайки по този начин 12-ата жертва на Тево. Вместо това Балски ще се изправи през ноември срещу сънародника си Никодем Йежевски, информираха медиите в родината му.

Това означава, че сега Тервел трябва да чака европейската федерация да му назначи трети противник, с когото да боксира за титлата на Европейския съюз в полутежка категория.

Пулев трябва да участва в един от подгряващите двубои на галавечерта на 27 октомври в “Арена Армеец”, на която гвоздеят в програмата ще бъде срещата на Кубрат с Хюи Фюри. Победителят от този сблъсък ще стане официален претендент на IBF за световната титла на Антъни Джошуа.
 
®Livesport.bg /

ТОП за деня