Вижте първите думи и цели на новия наставник на шампионите (ВИДЕО)

сряда, 6 юни 2018 г. | Прочетена: 444530
Автор:
Пауло Аутори
Пауло Аутори
Принт Свали PDF
- Аа +

"Трябва да продължим с това постоянство, трябва да търсим най-добрите възможности“


Новият наставник на Лудогорец Аутуори заяви при официалното си представяне, че от най-голямо значение е да се запази постоянството в играта на отбора. Бразилският специалист заменя на поста Димитър Димитров.

„За мен е голяма чест да съм тук и да съм част от амбициозния проект и да продължим проекта на Лудогорец“, започна наследникът на Димитър Димитров.

„За кариерата си от 43 години знам, че всичко се случва. Знам, че това е позицията която искам. Бях в последните години главен мениджър в Бразилия“, каза още специалистът.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА

„Гражданин съм на света. Винаги съм работил в добри проекти. Искам да израстваме и да постигнем големи успехи“.

„Имам избран екип. Ще работим заедно с Методи Томанов. Доволен съм и съм щастлив да съм тук във вашата държава и отбор“.

„Това, което е най-важно за клуба, е да продължи да е такъв отборът. Трябва да продължим с това постоянство, трябва да търсим най-добрите възможности“.

„От моя опит най-важно е да съхраним идентичността за футболистите“.

„Важно е да се запази уважението и да се гради нагоре. Естествено някои неща ще се случват бавно. Но моята работа е да работя не за себе си, а за отбора и за целия клуб. Моята цел е да продължавам да работя . Нуждите на клуба са това, за което трябва да работим. Главният герой е Лудогорец“.

„Като всеки професионалист съм запознат с футболистите, какво ще става в бъдеше, ще дискутираме, когато направим нещо. Всеки ден ще работим. Най-важно е да запазим менталната мотивация на играчите ни. Те трябва да са винаги мотивирани и да дават всичко от себе си“, сподели още Аутуори,

„Нашият тим показа добро представяне в евротурнирите“.

„Вече 43 години работя във футбола, ще продължа още малко и ще продължа да давам всичко от себе си“.

„Трима са българите, с които съм работил. Те са много отдадени, такива впечатления имам. Те са давали най-доброто от себе си. Ще бъде голямо удоволствие, ако ги срещна отново“, коментира за финал Аутуори.
 
®Livesport.bg /