Венци Стефанов: В Левски да се прекръстят на Филип Кутев (ВИДЕО)

понеделник, 14 май 2018 г. | Прочетена: 446718
Автор:
венци стефанов
венци стефанов
Принт Свали PDF
- Аа +

"Всеки има своя шанс в живота", коментира босът на Славия


Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви на пресконференция, че Левски трябва да вземе мерки срещу част от феновете на тима.

Босът на “белите” добави още, че ръководството на “сините” дава “една камара пари” на привържениците за хореография и затова Левски трябва да бъде прекръстен на Филип Кутев.

“Имах възможност вече да го кажа в интервю, че не намирам поведението на част от феновете на Левски за нормално. Смятам, че и г-н Русев не го намира за нормално. Не говоря за европейско поведение, а за човешко. Не може да намесват покойната ми майка и син. Левски казва, че не може да се оправи с феновете. Дават им една камара пари за хореография. Тогава Левски да се прекръсти на Филип Кутев щом прави толкова красива хореография”, заяви Стефанов.

"В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с подобни играчи и затова реших да спра. Славия няма да спира никой футболист. При добра оферта може да се раздели с всеки състезател.

През този сезон слабото място на Славия беше защитата. Дори и с тази защита Левски не успя да ни победи. Ако вземем някой опитен футболист, той ще е бранител", добави босът на "белите".

Съвсем логично той се изказа отрицателно и за малоумния формат на българското първенство в момента.

"Тук става въпрос за българския футбол. Както казва Димитър Пенев - тия отляво играят с тия отдясно.. Най-добре да си се върне старият вариант с 16 отбора. Идваха тук някакви специалисти да ни дават акъл. Все едно ние го нямаме.

Казвам си моето мнение, не търся съратници, така да се каже. Аз съм информирал президента Борислав Михайлов за моето становище по този въпрос.

А за финала за Купата да добавя - всеки си има своя шанс в живота", каза президентът на Славия.
 
®Livesport.bg /