Васил Колев изригна за срамния провал на Левски

сряда, 18 юли 2018 г. | Прочетена: 399958
Автор:
Васил Колев
Васил Колев
Принт Свали PDF
- Аа +

Максимумът е да поискаш главата на треньора, коментира фенът на "сините"


Членът на Тръст "Синя България" Васил Колев написа интересен коментар на стената си във "Фейсбук" за срамното отпадане на Левски от лехтенщайнския Вадуц. "Сините" спечелиха двубоя с 3:2, но това не бе достатъчно да продължат напред, след като загубиха първия мач с 0:1. 

 

Вижте мнението на Колев (без редакторска намеса):

 

"Провалът е факт. Когато има провал, има и отговорност. Естествено ще си отиде треньорът, но това няма да промени нищо. Днес съм твърде ядосан, като всеки левскар, за да обяснявам пространно защо. Ще го направя в следващите дни.

 

Само две неща ще кажа тази вечер.

 

Първото е, че когато на полувремето смениш вратаря-капитан, проблемът не е спортен, а морален. Когато имаш морални проблеми, не е странно да отпаднеш от Вадуц.

 

Второто и значително по-важно е, че Левски за последен път беше на народа на 23 май 2014 г. В ОНАЗИ вечер. Защо обаче народът не си поиска Левски след онази вечер за мен си остава загадка, на която едва ли някога ще мога да намеря отговора. Левски е бил Левски само, когато народът го е чувствал като свой, независимо от времето и обстоятелствата.

 

Когато не искаш своя Левски, а този Левски, който ти предлагат, нямаш право да се сърдиш за вечери като днешната. В днешния Левски максимумът е да вземеш главата на треньора в определен момент, защото е арогантен към кочината, в която заработва 20 000 евро на месец.

 

Завършвам с това, че съм ядосан, но не и отчаян. Все пак след много време на "Герена" се чу "Оставка, оставка". Може пък и да започнем да включваме какъв Левски са ни завещали тези преди нас, как са го бранили при различни времена и обстоялтества и какво е означавал за тях и техния живот".