В България смятат Мохамед Салах за ... религиозен водач и политически затворник

събота, 14 април 2018 г. | Прочетена: 241879
Автор:
Мохамед Салах
Мохамед Салах
Принт Свали PDF
- Аа +

17% познаха, че египтянинът е футболист


Хитовото предаване "Стани богат", което вече се излъчва по БНТ, отново прикова вниманието към себе си. Този път не участник, а хората в залата "блеснаха" с познания на въпрос за един от най-оборотните футболисти в последната година - Мохамед Салах.

Отделно от това, че беше с основна заслуга за класирането на Египет за Световно първенство по футбол за първи път от 28 години, че вкарва гол след гол в Англия и е сред претендентите за "Златната обувка", футболистът събра над 1 милион гласа на президентските избори в родината си, дори без да е претендент.

Точно толкова - 17% познаха, че Салах е футболист, дори без да са чували за "изборния му успех". 48% заложиха на логиката и го определиха за религиозен водач, а други 32% за политически затворник, има и 3%, които мислят, че Мохамед Салах е типично име за дюнерджия от Кайро.

Известността на Мохамед Салах явно не е толкова голяма в България, а хората с реални футболни познания у нас са около 17%, макар извадката да няма претенции за представителност.
 
®Livesport.bg /

ТОП за деня


Warning: XMLReader::read(): /var/vhosts/cms/cms/sites/livesport/application/templates/livesport/pages/news_article_details_ljubopitno.xml:270: parser error : Opening and ending tag mismatch: container line 115 and layout in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): </layout> in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): ^ in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164