Ужасът за Владо Стоянов продължава: Завръщането му в игра отново се отлага

сряда, 5 декември 2018 г. | Прочетена: 119805
Автор:
Владислав Стоянов
Владислав Стоянов
Принт Свали PDF
- Аа +

За съжаление четири дни преди да се завърна на терена, получих усложнение в коляното


В последната година и половина вратарят на Лудогорец и националния отбор - Владислав Стоянов, показа, че е футболист с твърд характер и не се огъва. 
 
Стражът се контузи по време на тренировка на “трикольорите” и за съжаление на любителите на футбола вече дълго време е извън игра. Стоянов обаче нито за миг не пада духом и твърдо вярва, че отново ще бъде познатото страшилище за противниковите нападатели. 
 
Много се изписа през последните 1-2 месеца, след като стана ясно, че Стоянов отново е заминал за лечение в Барселона. Информациите бяха разнопосочни, като се появяваха какви ли не твърдения.
 
В интервю за Спортал Владо разкри цялата истина около неговото състояние. Той сподели, че скоро му предстои нова тежка операция, тъй като капачката на коляното му се е изместила и се налага докторите да се намесят. Стоянов прогнозира, че ще се завърне на терена през лятото на 2019 година. Освен на Лудогорец вратарят не пропусна да отправи специални благодарности на президента на БФС Борислав Михайлов, който е оказвал пълна подкрепа и съдействие по време на цялото му лечение.
 
“За съжаление четири дни преди да се завърна на терена, получих усложнение в коляното. Плановете бяха да изиграя официален мач за дублиращия отбор във Втора лига. Веднага заминах за Барселона и прекарах там близо 2 месеца. Коляното ми бе почистено и ми дадоха доста антибиотици. Инфекцията вече е овладяна. За лош късмет се стигна дотук заради съвкупност от нелепости. Очаква се да се върна на терена чак през лятото. Няма да бързам, когато се подготвя добре, тогава ще ме видите в игра. 
 
Не мога да кажа, че съм добре, тъй като ми предстои нова тежка операция. Капачката на коляното ми се измести, отиде нагоре и трябва отново да се оперирам. Интервенцията няма да е лека. Скоро ще решим кога точно да замина за Барселона, за да се оперирам - дали сега, или след Нова година."