Треньорът на Берое изригна скандално: Тити Папазов ме дърпа за ръкова

събота, 12 януари 2019 г. | Прочетена: 110503
Автор:
Константин Папазов
Константин Папазов
Принт Свали PDF
- Аа +

Първенството няма да завърши, заяви Любомир Минчев


Треньорът на баскетболния Берое Стара Загора Любомир Минчев коментира победата на отбора си срещу Левски Лукойл от мач от 14-ия кръг на НБЛ. 

 

„От една година насам – когато казах, че този отбор няма общо с истинския Левски, се започна кампания, на следващия ден се писа доклад срещу мен с някакви измислени реплики. В момента съм доста афектиран и не мога да кажа всичко.

Любомир Минчев
Любомир Минчев

Благодаря на публиката за подкрепата, благодаря на играчите, защото въпреки грешките, все пак победихме и това е най-важното.

 

Първенството няма да завърши, ако продължаваме така. През седмицата искаха да дам две интервюта, имаше въпроси за съдийството. Смятам, че не беше морално да давам изказвания преди мача. Но всички ние не сме слепи, не сме глупаци. Ако това продължава, сезонът няма да завърши. Останалите отбори не сме слепи и глупаци. Ние също се състезаваме и искаме да има феърплей. Не мога да се съглася с критериите на съдийството спрямо един отбор и всички останали.

 

Миналия мач в „Триадица“ един играч ми вика в лицето и мен наказаха. Днес Папазов ме дърпа за ръкава и пак аз имам две технически и ме гонят. От миналия мач всеки мач с Левски имам техническо или доклад срещу мен.“

 

ТОП за деня