Този е готов да даде целия си живот за ЦСКА! (СНИМКА)

петък, 12 януари 2018 г. | Прочетена: 491537
Автор:
Феновете на ЦСКА
Феновете на ЦСКА
Принт Свали PDF
- Аа +

Божидар Чуканов направи невероятни усилия за любимия си отбор


В България критикуваме българските отбори, че не включват юношите си в състава. Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев направи изключение и включи трима от тях в групата за лагера на "червените" в Сандански.

Божидар Чуканов
Божидар Чуканов

Изключителен ход от треньора, за който моето лично мнение е много добро, защото освен, че е амбициозен е и доста скромен човек. Това са големите таланти Валентин Антов, Радослав Живков и Божидар Чуканов. И тримата са от формацията U19. За последния това е исторически момент, особено след трудностите, през които премина. Той получи много тежка контузия, която го извади от футбола за дълго време. Божката, както го наричат приятелите му обаче положи страхотни усилия, за да се възстанови и завърне отново на терена. Имаше моменти, в които беше готов да хвърли всичко, но благодарение на силния характер, който притежава се справи със ситуацията.

 

Той не спря да тренира индивидуално под ръководството на легендарния кондидационен спец Евгени Йорданов-Вуйчо, който му вдъхна сериозна увереност. Другата причина, която го прави толкова силен е любовта му към ЦСКА. Него не го интересува нищо освен да облече червения екип отново. Като свидетел на много от моментите, мога да кажа, че през цялото време мислите ми бяха насочени единствено към ЦСКА и нищо друго. Когато човек се труди и е скромен винаги получава възмездие. Но това може да кажем не само за него.

 

Важи и за другите две момчета Валентин Антов и Радослав Живков, които попаднаха в състава. Сигурен съм, че тези трима юнаци един ден ще играят голям футбол. Именно затова повеме трябва да се обръща внимание на нашите родните таланти. А в ЦСКА ги има, защото работата в школата е подобрена значително, особено след като Стефан Яръмов я пое.     

Автор: Димитър Георгиев