Тони Маркулев направи страхотно шоу се смили над репортер

събота, 9 февруари 2019 г. | 22:38 Прочетена: 19499
Автор:
ММА-гала
ММА-гала
Принт Свали PDF
- Аа +

Боецът повдигна настроението в зала "Универсиада"


Тони Маркулев се смили над репортера от "Господари на ефира" Владислав Василев и допринесе неимоверно много за доброто настроение на шоу двубоя им по време на голямата галавечер SFC 7 Avatars.

 

Бойната галавечер подкрепя кампанията "Аз съм различен, аз съм боец!" за набиране на средства за иновативен проект с цел внедряване на адаптирана образователна програма в училище насочена към деца с аутизъм. За целта организаторите на SFC предложиха специален ВИП пакет с куверт на стойност 500 лв., който ще постъпи като дарение към кампанията. Именно с тази цел бе организирана шоу битката между Василев и Маркулев, като и двамата се постараха да забавляват зрителите.

 

Реферът бе Моисей Стойчев, познат от предаването "X Factor " и от дуета си с Ангел.
Целият двубой протече в отлично настроение на публиката, като реферът на ринга Моисей също се постара да изравни силите, а Маркулев неколкократно се откриваше и подтикваше опонента си да го удря, само че страйкингът на Василев не бе никак ефективен. В крайна сметка шеговитата битка (по-ожесточена бе тя между Тони и рефера) бе проведена с доста добро чувство за хумор и резултатът справедливо бе определен за равен.

 

 

ТОП за деня