Тити: Спонсорът иска титлата, а аз и трите купи

сряда, 10 януари 2018 г. | Прочетена: 486973
Автор:
Константин Папазов
Константин Папазов
Принт Свали PDF
- Аа +

"Един отбор израства само тогава, когато има високи цели'


Имаме категорична цел, поставена от спонсора, да станем шампиони. Моето категорично желание е да вземем и другите две купи, обяви треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов след победата над Черно море Тича за Купата.

"Един отбор израства само тогава, когато има високи цели. Искам да припомня на злобата и съвестта, която цари в българския баскетбол, че и миналата година този отбор беше Левски 2014 и беше девети и никой не се сещаше за него", добави.

"Аз съм щастлив, че днес е роден един от най-великите български баскетболисти, Георги Глушков, който категорично знае истината. Официално пред него г-жа Боянова заяви, че се оттегля, за да бъде спасен баскетбола, след което се скри, не подаде заявка за участие в първенството и ние бяхме принудени или да няма баскетбол, или да регистрираме нов клуб. Да не ме сравняват с разни отбори от окръга и малки тимчета от околията", продължи Тити.

"Продължавайте да мe плюете, продължавайте да ми завиждате на мен и на отбора, продължавайте да търсите кусури, това допълнително ни дава енергия", развихри се Папазов.

"Във всеки едн миг, в който публиката е по-малко, ще търся вината в мен и в отбора. Казах го. Клиентът в казиното е Господ. Запалянкото в залата е Господ. Ние много разчитаме на тях. В тях е големия резерв на Левски", завърши треньорът.

 
®Livesport.bg /

ТОП за деня