Съпругата на Шумахер разполага с видеозапис от падането му

събота, 29 декември 2018 г. | Прочетена: 87372
Автор:
Михаел Шумахер
Михаел Шумахер
Принт Свали PDF
- Аа +

GoPro камера, закрепена на каската на Шумахер, направи запис на страшния инцидент


Съпругата на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер - Корина, разполага с видеозаписа от инцидента преди 5 г., който промени завинаги живота на германеца. При каране на ски във Френските Алпи 7-кратният световен шампион претърпя падане, което завърши с много тежко падане.

 

GoPro камера, закрепена на каската на Шумахер, направи запис на страшния инцидент. При него бившият германски пилот загуби контрол над ските си, след като те минаха през подал се през снега камък, и удари тежко главата си в друг.

 

Записът от камерата на каската бе иззет от полицията, за да се уточнят детайлите при нещастния случай. Сега “Билд” съобщава, че Корина Шумахер е получила записа и в момента разполага в дома си с него.

 

Михаел продължава изключително трудното си възстановяване в къщата на брега на Женевското езеро. Той бе преместен там през септември 2014 г. Първоначално след инцидента Шумахер бе в кома.
Състоянието на емблемата на Формула 1 се пази в пълна тайна. Появяват се оскъдни информации, а феновете на Шуми продължават да се надяват, че един ден отново ще го видят.

 

“24 часа”

 

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164