Съдията изпълни поръчка срещу ЦСКА /ВИДЕО/

петък, 10 август 2018 г. | Прочетена: 306867
Автор:
ЦСКА - Копенхаген
ЦСКА - Копенхаген
Принт Свали PDF
- Аа +

Чезари и Слави Байрактаров бяха гости в предаването "На ринга"


 

Членът на фенклуба "Чикаго редс" Слави Байрактаров и Лъчезар Николов - Чезари бяха гости на Филип Петрунов в традиционното предаване "На ринга" по Livesport.bg и TV1.  Те споделиха впечатленията си от снощния мач между ЦСКА и Копенхаген.

 

"Хубаво е, че отборът има трайно различен облик. Хората са много ентусиазирани, не само снощи, но и в Австрия миналата седмица. Пожелавам такова настроение да има и сред нашите конкуренти. Иначе е логично Лудогорец при тази ситуация да продължат", каза Лъчезар Николов.

 

Лъчезар пак повтори, че Моуридес е по-добър играч от Каранга. "Снощи вкара гола си с лекота. Това прави впечатление", допълни Лъчо. 

 

 "Аз съм по-дълго във ваканция у нас. Използвам да гледам повече мачове на ЦСКА. Снощи играхме чудесно, въпреки загубата. Съдията е ясно, че повлия много. С 10 души нямаше как да играем второто полувреме по друг начин.

 

Нестор Ел Маестро ще се развива тепърва. Той променя тактиката, сменя ритъма на игра. Това досега го нямаше", каза Слави Байрактаров. Той добави, че сега и състава е доста по-широк, което е от решаващо значение.

 

Филип Петрунов също подчерта, че срещу тези здрави играчи с човек по-малко няма как да играеш по друг начин.

 

"Личеше си, че съдията трябва да свърши някаква поръчка. Мои приятели международни съдии казаха - брутално ги подпират! Това на Чорбаджийски не беше за директен червен картон, въпреки рисковата игра понякога на защитника. Не случайно публиката скандираше - мафия", каза Лъчезар Николов.

 

ТОП за деня