Страхотни печалби в играта Лотомания на Евробет

петък, 28 декември 2018 г. | Прочетена: 87630
Автор:
lotomania
lotomania
Принт Свали PDF
- Аа +

Вижте къде се случиха щастливите събития


Добрите новини от „Евробет“ продължават. Двама играчи на „Лотомания“ разбраха какво е да си роден под щастлива звезда, след като отнесоха чудесни печалби.

Супер късметлия от Бургас спечели 20 000 лева от „Лотомания“. 62-годишният играч споделя, че досега е опитвал шанса си с едни и същи числа, но този път е решил да ги промени. Всичко се оказва в негова полза и веднага дава резултат, а именно печалбата от 20 000 лева.

Страхотна сума зарадва и още един играч на „Лотомания“. Нейният собственик е Пламен Павлов от град Плевен, който вече се радва на 5 000 лева. При Пламен късметът явно работи по различен начин, защото той никога не е имал постоянна комбинация и предпочита винаги да играе с различни числа.

„Много съм щастлив, защото успях да уцеля точните числа в точния момент“, споделя щастливият Пламен.

Тегленията на играта „Лотомания“ можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.
 

ТОП за деня


Warning: XMLReader::read(): /var/vhosts/cms/cms/sites/livesport/application/templates/livesport/pages/news_article_details_ljubopitno.xml:270: parser error : Opening and ending tag mismatch: container line 115 and layout in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): </layout> in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): ^ in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164