Спорна засада попречи на Черно море да си тръгне с трите точки от Търново

петък, 10 август 2018 г. | Прочетена: 305227
Автор:
Етър
Етър
Принт Свали PDF
- Аа +

През първата част нямаше кой знае колко положения пред двете врати


Етър (Велико Търново) завърши 1:1 с гостуващия Черно море на стадион "Ивайло" в среща от четвъртия кръг на Първа лига. Даниел Младенов (10) откри резултата в своя мач №200 в елита, а Патрик Андраде (51) изравни. Попадение на Ради Василев от гостите бе отменено заради засада, каквато на телевизионните повторения не се видя.

 

През първата част нямаше кой знае колко положения пред двете врати, след като борбата се водеше предимно в центъра на терена. Все пак "виолетовите" поведоха с първата си по-сериозна атака още в 10-ата минута, когато играещият мач №200 в елита Даниел Младенов бе изведен от задна позиция след несполучлив удар на Флорент Боджадж и вкара за 1:0. В 26-ата минута Димо Атанасов отправи удар от далечна дистанция, но той премина над вратата. До края на полувремето слаби удари регистрираха Жоржиньо и Н'Донгала от фаул, а Хрсито Иванов улови силен шут на Патрик Андраде.

 

След почивката гостите стартираха по-активно и в 51-ата минута изравниха. Фенуш проби по лявото крило и върна топката до границата на наказателното поле, откъдето Патрик Андраде с хубав шут по земята я прати в долния десен ъгъл на вратата на Етър за 1:1. Шест минути по-късно гол на Ради Василев от гостите бе отменен заради засада, каквато на телевизионните повторения не се видя. В 63-ата минута Иван Стоянов от домакините отправи слаб удар от фаул в стената. До края на мача слаби удари записаха Иван Стоянов от домакините и Ради Василев от гостите.

 

Етър - Черно море 1:1
1:0 Даниел Младенов (10), 1:1 Патрик Андраде (51)