Спалети: Грешките намаляха

петък, 22 февруари 2019 г. | Прочетена: 42786
Автор:
Лучано Спалети
Лучано Спалети
Принт Свали PDF
- Аа +

Отборът върви в правилната посока, но трябва да подъдржаме този стандарт


Треньорът на Интер Лучано Спалети похвали своите играчи след победата с 4:0 над Рапид (Виена) в реванша от 1/16-финалите в Лига Европа. Той смята, че тимът му показва подобрение в играта си и прави по-малко грешки от преди.

 

“Подобряваме играта си и правим все по-малко грешки. Отборът върви в правилната посока, но трябва да подъдржаме този стандарт в представянето ни. На моменти играем под възможностите си и не успяваме да покажем какво можем на терена. Този път използвахме главите си добре във важните моменти от мача.

 

Представихме се добре, а играчите демонстрираха професионализъм и правилна нагласа. Поведохме рано, което ни позволи да вземем контрол над двубоя. През първото полувреме можехме да се представим и по-добре, но важното е, че не загубихме баланс и успяхме да вдигнем нивото през второто полувреме”, заяви Спалети.

 

Той коментира и предстоящия жребий: “Има няколко отбора, които изглеждат по-силни поне на хартия, но ако искаме да изминем целия път, трябва да сме готови да победим всеки”.