Солскяер за ПСЖ: Може да победим всеки

понеделник, 11 февруари 2019 г. | 17:05 Прочетена: 17191
Автор:
Оле Гуняр Солскяер
Оле Гуняр Солскяер
Принт Свали PDF
- Аа +

Мениджърът на Юнайтед очаква с нетърпение мача от Шампионската лига 


Оле Гунар Солскяер очаква с нетърпение първия си мач в Шампионската лига в ролята на мениджър на Манчестър Юнайтед. Норвежецът вярва, че неговият състав е достатъчно силен, за да може да победи всеки съперник, но смята, че в Пари Сен Жермен играят някои от най-добрите футболисти в света.

 

"Очакваме с нетърпение този мач. И за играчите, и за феновете тези вечери са специални. Последната такава за мен бе победата със 7:1 над Рома - типична вечер на "Олд Трафорд". Загубихме първия кръг с 2:1. Мениджърът ни каза, че ще победим вкъщи - толкова бе уверен в нашите възможности. Искам просто моите играчи да влязат в мача уверени.

 

Прогресът на ПСЖ е фантастичен. Играх срещу тях с екипа на Мьолде през 1995 година за КНК. Сега те притежават някои от най-добрите играчи в света. Една от най-големите легенди сред вратарите - Буфон, Тиаго Силва, който в последните години е един от най-добрите защитници. Имат и един от най-вълнуващите млади футболисти - Мбапе. Знаем, че ще играем срещу един тим, изпълнен с увереност, защото те са свикнали да побеждават.

 

Мисля, че нашият състав е способен да победи всеки. Очакваме с нетърпение мача, но не може да гледаме по-далеч от него. Трябва да се концентрираме единствено върху ПСЖ и да мислим за следващото предизвикателство, когато то дойде на дневен ред", заяви Солскяер.