Слави Бинев почетен гост на най – големия таекуондо фестивал в Корея (СНИМКИ)

понеделник, 31 юли 2017 г. | Прочетена: 1046338
Автор:
Слави Бинев
Слави Бинев
Принт Свали PDF
- Аа +

Холивудският актьор Драгон Ким впечатлен от Слави Бинев, мисли да снима филм в България


Първият вицепрезидент на Европейския таекуондо съюз и председател на БФТ Слави Бинев посети най- големия таекуондо фестивал в Корея, по личната покана на предзидента на Кукион – д-р О. За първи път българин присъства на фестивала – Ханмаданг , който се провежда ежегодно и е световно водещо състезание, което съчетава разнообразни таекуондо техники и умения. Това е едно от най- мащабните събития за този спорт и тази година се проведе в южнокорейския град – Анянг. На мащабното мероприятие присъства целият елит на световното таекуондо, както и множество институционални авторитети.
Слави Бинев - Ханмадан
Слави Бинев - Ханмадан
В качеството си на вицепрезидент на ETU, Бинев бе представител не само на България, но и на цяла Европа. След речта си, той награди най- добрия състезател на Ханмаданг. Oсвен традиционния медал, той му подари и златен пръстен.
Слави Бинев - Ханмадан
Слави Бинев - Ханмадан
Визитата на Бинев в Корея освен на мащабното таекуондо събитие, бе белязяна и от множество срещи, които той проведе на най- високо ниво. Председателят на БФТ бе поканен на посещение в Парламента на Корея, както и като почетен гост в кметсвото на областта- Анянг , където с Кмета на областта, представителя на IOC / Международния олимпийски комитет / и президента на Кукион, обсъдиха важни за развитието на таекуондо в Европа въпроси.
Слави Бинев - Ханмадан
Слави Бинев - Ханмадан
Визитата на Вицепрезидента на ETU – Слави Бинев в Корея бе кратка, но изпълнена с множество срещи, който да спомогнат за развитието на спорта както в България, така и в цяла Европа.


Припомняме, че съвсем наскоро президентите на БФТ – WTF и най- голямата таекуондо институция в света – Кукион подписаха споразумение за изграждането в България на първия Европейски таекуондо център.
 

ТОП за деня