Сините деца в прахта (СНИМКИ)

сряда, 20 септември 2017 г. | Прочетена: 797419
Автор:
Левски Раковски
Левски Раковски
Принт Свали PDF
- Аа +

Карат се за такси, а децата са в прахта


В последните два дни, сред най-коментираните неща около Левски бе скандалът в школата на стадион "Раковски".

 

От клуба пуснаха съобщение, в което открито обвиниха Станислав Ангелов (директор на школата) в кражба и във вземането на еднолични решения без знанието на "синьото" ръководство. Спортно-техническият директор на Левски - Даниел Боримиров дори нарече действията на Ангелов - предателство.

Очаквайте отговорът на Левски относно действията на Станислав Ангелов, правомерно ползват Герена "сините", помагат ли съдийте на Левски, в специалното интервю, което даде за Livesport.bg председателят на Тръст Синя България Васил Колев.

 

Два дни след скандала, ситуацията на стадион "Раковски" бе следната.

 

Въпреки че от "Герена" съобщиха, че треньорите са служители на ПФК Левски и преустановиха тренировъчния процес, днес на базата на стадион "Раковски" тренировки имаше. По информацията, която получихме, трима от треньорите продължават да водят тренировките на всички възрасти. Дали това е на тяхна отговорност и в разрез с решенията на ръководството на Левски - ще разберем.

 

В седмица, в която базите и стадионите са толкова дискутирани. Левски е обвинен, че ползва неправимерно стадион "Георги Аспарухов", а пък два клуба носещи името ЦСКА спорят за стадион "Българска армия" и базата в Панчарево.

 

Питаме нирмално ли е през 2017-та година, в центъра на София, деца да тренират в условия приличащи на тези в страна от третия свят.

 

Левски Раковски
Левски Раковски

 

 

 

 

 

Спори се за откраднати такси на родителите, а тези такси за какво са?

 

Децата тренират в прахта, а екипировката им стои на склад - нераздадена.

 

На влизане на главният терен, който е в перфектно състояние (на снимките долу) пише "дързост и постоянство", "с лъвски скок напред", както и слова на великия Списаревски.

 

Левски Раковски
Левски Раковски

 

 

 

 

 

 

Левски Раковски
Левски Раковски

 

 

 

 

 

Скандалът е за такси, а децата са в прахта, показвайки "дързост и постоянство".

 

ТОП за деня