Ще има ли мач между Левски и Милан?

петък, 14 септември 2018 г. | Прочетена: 253890
Автор:
75 години Георги Аспарухов
75 години Георги Аспарухов
Принт Свали PDF
- Аа +

Няма никаква информация около организацията на този двубой


Вече около месец след като окончателно пропадна събитието „75 години Георги Аспарухов“, което трябваше да се състои на 19 август, все още няма никаква информация дали то изобщо ще се проведе и кога. От организатора МОКО Solution пуснаха съобщение на 13 август, в което пишеше: „В понеделник -13 август, от страна на Милан и МОКО Solution – организатор на „75 години Георги Аспарухов“, е отправено предложение към ПФК Левски с конкретни възможни дати за реализирането на футболната среща Левски – Милан в чест на Гунди. Милан и МОКО Solution очакват решението на ПФК Левски, след което датата веднага ще бъде обявена“.

 

От синьото ръководство на няколко пъти заявиха, че такова събитие ще има и ще се уточни датата за провеждането му. Но на този етап месец по-късно все още сините фенове нямат представа кога ще се случи футболният празник. Хиляди привърженици си купиха билети, но нямат яснота дали ще могат да ги ползват. В момента на сайта на разпространителя на талоните събитието е „замразено“. Първоначално Левски трябваше да играе с аржентинския гранд Бока Хуниорс, но южноамериканците отмениха европейското си турне. След това бе обявен двубоят с италианския Милан, но росонерите по същото време, когато трябваше да се състои събитието, приеха поканата на Реал Мадрид за трофея „Сантяго Бернабеу“.

 

Мина вече около месец, а сините фенове не знаят дали ще има двубой, в който да почетат паметта на легендарния Гунди. Дано скоро от двете страни организатори и ПФК Левски да дадат повече яснота. Не е ясно какво става с парите, които вече са преведени на Милан като част от хонорара.

 

"Тема Спорт"