Ще има ли Левски с тире? /ВИДЕО/

четвъртък, 14 март 2019 г. | 17:11 Прочетена: 11793
Автор:
Румен Чандъров
Румен Чандъров
Принт Свали PDF
- Аа +

В студиото на "На ринга" Илия Христов отговори на много въпроси на зрителите


Много зрителски въпроси в лайв чата на Livesport.bg бяха зададени на Илия Христов, който беше гост на Филип Петрунов и Крум Савов в предаването "На ринга". Председателят на сдружението "Сини сърца" коментира горещи теми, свързани с любимия си клуб. 

 

"За задълженията - аз лично видях реакцията и гримасите на Павел Колев, когато казаха, че Левски дължи 24 милиона лева. Тоест - това не е реалната сума. 

 

Това, че сегашното ръководство на Левски е открито не значи, че трябва пък абсолютно всичко да се излага на показ. Зад всичко в България стои някакво задкулисие, сложни политически игри. 

 

Това, че Левски например изписва името на ЦСКА с малки букви, не ми харесва! Имало е съ перничество десетилетия, но е имало и уважение. Това може да не се хареса на някого, но е факт.

 

Ето - вземете например приятелството между Аспарухов и Якимов. "Митата му залепи тапетите в къщи", ми каза съпругата на Гунди. Имало е шеги, закачки, но омраза - никога! Така е и сега в Европа. Противопоставянето трябва да е в рамките на разумното.  

 

Дали от високо ниво не искат Наско Сираков на "Герена"? Не мога да кажа. Левски срещу ЦСКА - София днес - да дерби е, но за мен истинското ЦСКА е 1948. Другото беше много изкуствено. То идва от скандала между Левски и Литекс, когато Стойчо Стоилов извади отбора. 

 

Левски с тире? Не, мисля, че няма да се случи. Вече се погасяват задължения, плаща се на служителите", каза Илия Христов. Според него се усещало отношението от новите собственици. 

 

ТОП за деня