Шоуто е пълно - и Краля Слънце отвори уста!

понеделник, 22 октомври 2018 г. | Прочетена: 140147
Автор:
Кирил Домусчиев
Кирил Домусчиев
Принт Свали PDF
- Аа +

Домусчиев с яростна атака срещу ЦСКА и Левски


Беше по-скоро очаквано. Спасителят на българския футбол Кирил Домусчиев се почувства разстроен и отговори яростно на думите на Гриша Ганчев и Спас Русев. Краля Слънце, наложил десетки млади таланти в първия отбор на Лудогорец, се раздаде във Фейсбук.

 

"Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на "Лудогорец Арена", явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел.

 

На подобен мач на любимия Ви клуб - Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен.

 

А за другия - изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?!

 

Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!".