Сериозно напрежение в Берое: Футболистите не искат Томаш

четвъртък, 14 март 2019 г. | 12:51 Прочетена: 12187
Автор:
Александър Томаш
Александър Томаш
Принт Свали PDF
- Аа +

Играчите са разочаровани от изказванията му 


Футболистите на Берое са останали разочаровани от изказванията на старши треньора Александър Томаш и спортния директор Валентин Грудев след загубата от Витоша (Бистрица) с 0:1. И двамата нападнаха лошо играчите, като хвърлиха цялата вина върху тях. Томаш открито заяви, че усеща неискреност от подопечените си. Грудев пък ги заплаши с освобождаване.

 

Нито един от двамата не пое вина и не подаде оставка въпреки двете поредни загуби - от Витоша и Локо (Пловдив). Футболистите си говорели помежду си, че при всяка издънка наставникът хвърлял вината върху тях, а при успех изтъквал колко добра била тактиката му.

 

Вчера пък двама от лидерите на тима са имали среща с феновете. Иван Бандаловски и Душан Перниш са разговаряли дълго със запалянковците в търсене на причините за слабото представяне. Не е ясно дали ръководството и спортно-техническия щаб са били запознати със срещата.

 

Перниш е получил много голямо одобрение от феновете. Бандаловски е с договор до лятото и едва ли ще бъде удължен.

 

В последния кръг от редовния сезон Берое гостува на ЦСКА. Ново тежко поражение може да доведе до много промени в отбора. В един момент заралии дори говореха за атака на третото място, но сега е възможно да завършат шести.

 

"Тема Спорт"