Сериозна дилема на "Герена"

вторник, 23 октомври 2018 г. | Прочетена: 138405
Автор:
Мартин Полачек
Мартин Полачек
Принт Свали PDF
- Аа +

Вдигнаха мерника на Мартин Полачек


Сериозна дилема стои пред Славиша Стоянович и компания след дербито с Лудогорец. На “Герена” вдигнаха мерника на вратаря Мартин Полачек, след като се издъни при попадението на Лукоки в Разград, когато изби лошо топката. Това бе втората му подобна грешка, но при първата бе отсъдена засада.

 

Словакът е бил предупреден още при неумелата му намеса, която доведе до изравнителния гол на Вадуц за 2:2 в реванша на “Герена”, че трябва да подобри формата си, защото “сините” фенове не прощават подобни издънки. В това се убеди и капитанът Божидар Митрев, който от любимец се превърна в голям грешник. Полачек има вина преди това и за попадението на Витоша, но тогава съотборниците му вкараха 4 гола във вратата на “Тигрите”. Освен това феновете недоумяват защо словакът не излиза по-убедително при центриранията, след като притежава такива физически данни.

 

Сега в Левски трябва да умуват дали да оставят Полачек поне за един мач във фризера или да не го убиват, а да продължат да залагат на него, за да усети, че треньори и съотборници имат вяра в него. Според други информации, на “Герена” дори се замислят за привличането на нов вратар през зимата.

 

“Меридиан мач”