Сензационно: Собственик на ЦСКА взима Левски от Спас Русев

петък, 18 януари 2019 г. | 12:08 Прочетена: 63107
Автор:
Спас Русев
Спас Русев
Принт Свали PDF
- Аа +

Нещата, може би, са очаквани от синята общност, но непредвидими като съдържание


Петъчното предаване "На ринга" на LIVESPORT.BG бе посветено на революционните промени, които ще настъпят в Левски.

 

В началото на студиото гостите на водещия Филип Петрунов - Лъчезар Николов и Крум Савов, изказаха съболезнованията си за смъртта на легендата на българския футбол Иван Вуцов. "Отиде си фигура от световна величина", заяви Крум, след което разговорът премина към основната тема.

 

Главният редактор отбеляза, че тъжното събитие около кончината на Иван Вуцов може да забави процеса на промяната, но той вече тече на "Герена".

 

"Нещата, може би, са очаквани от синята общност, но непредвидими като съдържание, защото имената и събитията, които ще завъртят около "Герена", са исторически. Ще се пише история", заяви Крум Савов.

 

"Според мен, там нещата са на такъм етап, че ако останат в такъв вид, или ще тръгнат към реален финансов фалит, или към стълкновения на публика с ръководство. Явно се наливат пари, а се упрявлява глупаво. Това налага генералните промени", сподели пък Чезари.

 

"Спас Русев си отива", сензационо обявиха гостите в предаването "На ринга".

 

"Нека си го кажем в прав текст - отдавна се върти името на Васил Божков, който е левскар по убеждания и бивш собственик на ЦСКА по убеждения. Но от днес собственик, спонсор или финансов благодетел - Божков поема Левски. За първи път след Тодор Батков клубът ще има официален, ясен, видим и разпознаваем собственик", каза Савов.

 

Вижте повече във видеото: