Сборен тим на ФК"Локомотив" Дряново и ФК "Балкан" Ботевград ще играе за България

четвъртък, 29 юни 2017 г. | Прочетена: 1025599
Автор:
Локомотив Дряново
Локомотив Дряново
Принт Свали PDF
- Аа +

За втори пореден път ФК „Локомотив” Дряново ще представя България на Европейската квалификация за аматьори на българските железничари


На 30.06. /петък/ от 18:00 часа, на градския стадион "Христо Ботев" в Ботевград ще се проведе футболна контролна среща между комбинирания отбор на ФК "Балкан" Ботевград и ФК "Локомотив" Дряново и представителния отбор на Университета Кеймбридж от Англия. Срещата срещу отбора на FC "Clare College" CAMBRIDGE - England е втора контрола на комбинирания отбор, който ще представя България на Европейската квалификация по футбол за железничари. Треньори на представителния отбор са Иван Редовски (Ботевград) и Иван Шипкалиев (Дряново).


На 6-ти юни, на стадион „Локомотив” в Дряново се проведе първата контрола за сезон 2017/2018 между отборите на ФК „Локомотив” Дряново – ФК „Балкан” Ботевград, която завърши при резултат 2:4. Огнян Раждевички сподели, че от двата отбора, ФК „Локомотив” Дряново – ФК „Балкан” Ботевград, ще се направи селекция и ще се проведат още няколко контроли и тренировки в Ботевград и Дряново за изграждане на комбинирания отбор, който ще представя България на Европейската квалификацията в Албена от 28-ми август до 1-ви септември тази година.


Вчера в Ботевград бе проведена среща, във връзка с предстоящата този петък футболната контрола. С визита в Ботевград, Тодор Георгиев - председател на Общински съвет Дряново и председател на УС на ФК „Локомотив“ Дряново, се срещна с кмета на община Ботевград Иван Гавалюгов и зам. кмета Борис Борисов. На нея бяха обсъдени всички детайли относно провеждането на футболната среща, предстоящата подготовка на отбора, както и възможности за бъдещи съвместни инициативи между двата града.


Заповядайте, да подкрепим нашите момчета! 30.06.2017 г. /петък/ от 18:00 часа Стадион "Христо Ботев" Ботевград. Вход свободен! Двубоя ще се предава на живо в спотртния сайт LIVESPORT.BG