Сашо Попов: Крайно време беше да победим Нефтохимик

събота, 1 декември 2018 г. | Прочетена: 122842
Автор:
Александър Попов
Александър Попов
Принт Свали PDF
- Аа +

"Сега имаше фактори – домакинство, колеблива игра на съперника"


Няколко години се опитваме да ги победим и си говорехме, че е крайно време това да се случи, обяви треньорът на волейболния ЦСКА след успеха с 3:0 срещу шампиона Нефтохимик с 3:0 в мач от седми кръг на Суперлигата.

"Сега имаше фактори – домакинство, колеблива игра на съперника. Получи ни се. Имахме добър сервис, особено в началото на мача. Те имат известни колебания с чужденците си. Откакто имаме спонсор, сме направили боеспособен състав. Призванието на ЦСКА е да дава път на млади състезатели. Стремял съм се към тях да прибавя и нужния опит. В последното десетилетие намерих в лицето на Христо Цветанов и Ивайло Стефанов тази подкрепа към младите, които трябва да се научат, че няма нищо даром", коментира още той.

"Венци (б.р - Георгиев) направи много силен мач. Пламен (б.р - Шекерджиев) имаше контузия в сряда. Игра добре. Той е едно от малкото момчета в България, които могат да изпълняват добре всички елементи във волейболната игра, бъдещето е пред него. Не можем да скрием и стабилизирането на разпределителя ни Станков. Симеон (б.р. - Арександров) игра много добре. Важна част от отбора е. В началото на сезона другите отбори направиха сериозни селекции като бройка, ние се ориентирахме само към него и му даваме по-различен подход в общуването", добави Попов пред "Диема".
 
®Livesport.bg /

ТОП за деня