Сашо Ангелов: Рискувах и Валери вкара

петък, 14 септември 2018 г. | Прочетена: 250306
Автор:
Сашо Ангелов
Сашо Ангелов
Принт Свали PDF
- Аа +

"Ще играе този, който заслужава", каза треньорът


Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов коментира равенството 1:1 като гост на Витоша (Бистрица). Той заяви, че неговият тим е могъл да приключи срещата, след като е повел в резултата, но въпреки всичко и точката е добър резултат.

 

"Мача можехме да спечелим, имахме идеална възможност да го приключим 20 минути, след като поведохме. Точката пак е добре за нас, вероятно получиха някакъв страх футболистите, затова предпочетоха да запазят точката. Имахме доста проблеми с фланговете. На полувремето наблегнахме на това, но пак се получи. Имам забележки към крайните външни, които дублираха фланговете", каза Ангелов.

 

"Всеки треньор на мое място би изчакал да пусне Валери Божинов в игра, но аз го наблюдавах на тренировките, рискувах, пуснах го, а той вкара. Ще играе този, който заслужава и покаже в тренировки и мачове, че заслужава", добави треньорът на Враца.

 

Запитан за евентуален трансфер на Владимир Гаджев в тима, треньорът отговори загадъчно: "На този етап сме привлекли Валери Божинов, но очаквайте повече изненади".