Само в Разград ли работят със съдиите /ВИДЕО/

понеделник, 22 октомври 2018 г. | Прочетена: 138948
Автор:
Лудогорец - Черно море, Димо Бакалов
Лудогорец - Черно море, Димо Бакалов
Принт Свали PDF
- Аа +

Спор в предаването "На ринга" за становище на Гриша Ганчев


Лудогорец започвали първенството с плюс 30 точки заради куфарчетата с пари на Караманджуков. Това становище на Гриша Ганчев бе повод за още един емоционален разговор в предаването "На ринга" с участието на Филип Петрунов, Лъчезар Николов и Крум Савов.

 

"Да, Лудогорец тръгват с плюс 30, а ЦСКА с минус 20. Ние толкова ли глупави изглеждаме? Та той Гриша Ганчев сам си го признава в интервюто, че ги е правил тези номера, както и Сираков.

 

Да, факт е, че Лудогорец работи със съдиите и у нас, и в Европа. Това се правеше и чрез Марк Бата, който вече няма да работи в БФС", каза Крум Савов.

 

Премина се и към темата за тези 300 автомобила от фирмата на Гриша Ганчев, закупени от държавата и МВР. "Ами и Левски да продадат няколко автомобила - и те имат задължения", каза Лъчезар.

 

Аз ли трябва да отговарям и да обяснявам защо държавата ги е купила. Ние не знаем точно каква е сделката. И ако държавата е преценила, това не е подарък", добави той.

  

"Не ми хареса метафората на Гриша Ганчев, че парите за емблемата са отишли в канала. Но ми харесаха думите му, че трябва да се налагат млади български момчета", каза още Чезари.

 

ТОП за деня