САМО в Livesport.bg: Зверски бой на селски мач (ВИДЕО+ПОДРОБНОСТИ)

понеделник, 2 септември 2013 г. | Прочетена: 3326017
Автор:
Мелете в Лозен
Мелете в Лозен
Принт Свали PDF
- Аа +

Уникално меле в Лозен, гигант натупа 10 души


На страхотно меле станаха свидетели феновете на футбола в село Лозен, решили да изразходят малко емоции на местно дерби.

Наблюдаващите сблъсъка от столичната "А" Окръжна група, между местните футболни асове и единайсеторката на Елит, видяха нещо, което са срещали само във високобюджетните холивудски екшъни, на малкия или големия екран.

В ролята на нещо средно между Терминатора и Екзекутора бе вече станал доста популярен в Лозен бабаит, който в рамките на само няколко секунди буквално разхвърля 10-ина осмелили се да се изправят на пътя му "претенденти за шампионския пояс".

Цялата тази картинка се разигра пред нищо неподозиращия нежен поглед на дошлата да ръководи мача дамска съдийска бригада.

Ето и ексклузивните коментари на част от замесените в мача лица, които говориха специално за главния ни редактор Крум Савов, в ефира на Канал 3:

- Георгиу Кириакос (треньор на отбора на Елит):
"Човекът с бялата риза нахлу на терена. Около него имаше хора, които още на загрявката на футболистите им пречеха. Изведнъж въпросният едър човек реши да влезе на терена. И аз не разбрах защо го направи.
Нямах намерение да влизам в това меле и в тази бъркотия. Имаше само един човек, който охраняваше събитието, но той явно се уплаши. Нормално.
Съдията не прекрати мача. Човекът бе изгонен от терена и срещата завърши.
Съперникът ни надигра с гол разлика - 2:1. Може би тяхната амбиция беше малко по-голяма от нашата", обясни наставникът.

ВИДЕО от предаването "Изяжте Крум Савов" вижте ТУК!

- Станка Иванова (страничен рефер в мача):
"Аз бях до самия бой. Доста близо. В тежка категория беше този побойник.
Видимо личеше, че тези хора не са само на биричка, както се казва. Слязоха от трибуните и започнаха да ми казват за кого да вдигам засади и кои са "нашите". После все пак се качиха на трибуните, но малко по-късно отново слязоха на терена. Бяха помолени да се върнат на местата си, но те не се съгласиха, охранителят се опита да ги дръпне, но това не се случи.
Някой каза нещо на върпеки на едрия господин и той взе да ги бие всички. Аз така го разбрах, че този човек с бялата фланелка слезе, за да ги помоли да се дръпнат, за да завърши нормално мача. После, както ви казах, го ядосаха едрия и се стигна до мелето.
В селска група до момента не бях гледала нещо подобно. Не се уплаших, но не знаех какво точно ще се случи.
Полиция не се появи. Не беше нормално да има само един охранител, при положение, че за публиката дори няма заграждения, няма пречка да влезе на терена", коментира асистентката.

- Футболист на Лозен (номер 8):
"Човекът със сивата риза беше в основата на целия спор. Той провокираше всички през абсолютно цялото време. Явно просто големият "боец" не издържа на провокацията. Нормално, при положение, че постоянно се говореха само глупости и по негов адрес".

Ето и видео от оказалата се доста едностранна битка в Лозен:

Зверски бой на футболен мач
Зверски бой на футболен мач -
 
®Livesport.bg /