Радуканов преди мача с ЦСКА: Радвам се, че се връщам в моя дом

четвъртък, 12 октомври 2017 г. | Прочетена: 733706
Автор:
Милен Радуканов
Милен Радуканов
Принт Свали PDF
- Аа +

"ЦСКА безспорно е един от лидерите този сезон"


ЦСКА приема Пирин Благоевград в неделя (15 октомври) от 20:00 часа в мач от 12 кръг на Първа лига.  Ето какво каза Милен Радуканов преди двубоя в Борисовата градина:

"Много се радвам, че се завръщам в моя дом. За мен винаги е щастлив миг, когато стъпя на стадион „Българска армия“. Идваме, за да покажем прилична игра, да се надиграваме доколкото можем и доколкото ни позволява нашият потенциал и противникът, естествено. ЦСКА безспорно е един от лидерите този сезон, един от грандовете на българския футбол и за мен е чест да се изправя срещу него", сподели Радуканов пред колегите от Блиц.

"Мечтая да водя отбор в Шампионската лига. Дали ще бъде български отбор или от чужбина няма значение. Всеки си има цел и мечти, които преследва. А иначе този сезон целта ми с Пирин е да се спасим от изпадане. През миналия сезон се получи по-рано, свършихме добра работа.

Никой не знае как ще бъде този сезон. Може да е по-трудно, може да минем през бараж, но моята работа и цел е да спася отбора. Без значение по какъв начин. И ще дам всичко от себе си, за да го направя.