Първи сериозен тест за ЦСКА и Ел Маестро

четвъртък, 9 август 2018 г. | Прочетена: 307360
Автор:
ЦСКА - Рига
ЦСКА - Рига
Принт Свали PDF
- Аа +

Мачът е от 20,45 часа на националния стадион “Васил Левски”


След два отстранени съперника в предварителните кръгове на Лига Европа, тази вечер за ЦСКА предстои най-тежкото изпитание в лицето на датския Копенхаген.

 

Мачът е от 20,45 часа на националния стадион “Васил Левски” и ще бъде предаван пряко по БНТ1.

 

Големите липсващи в състава на ЦСКА ще бъдат Николай Бодуров и Кристиян Малинов, които са наказани за участие в свада след успеха над Рига след дузпи.

 

На вратата отново ще стартира Черниаускас. Отдясно на защитата ще действа Секулич, а в центъра на отбраната до Чорбаджийски ще застане Перейра. В средата на терена Ел Маестро ще заложи на Пинто и Бикел. По крилата ще атакуват бързоногите Десподов отдясно и Жоржиньо отляво. А върхът на атаката е запазен за бразилеца Мауридес, подкрепян от Тиаго. Основен коз на ЦСКА от пейката пък отново ще е Джеси, който се превърна в любимец на феновете.

 

Гостите също излизат с най-доброто. Атаката ще се води от Кодро и Н’Дойе, а по фланговете ще атакуват Сков отдясно и Фишер отляво. В средата на терена ще застанат Расмус Фалк, който ще е с офанзивни функции, и капитанът Зека. В центъра на защитата ще стартират Папаянопулос и Бьеланд, отляво ще е шведът Пиер Бенгтсон, а отдясно – 19-годишният Мадс Расмусен. На вратата ще застане опитният Стефан Андерсен.

 

Вероятни състави:

 

ЦСКА: Черниаускас, Секулич, Чорбаджийски, Перейра, Жеферсон, Пинто, Бикел, Десподов, Тиаго, Жоржиньо, Мауридес.

 

Копенхаген: Андерсен, Бенгтсон, Бьеланд, Папаянопулос, Расмусен, Фишер, Фалк, Зека, Сков, Кодро, Н’Дойе.