Президентски апартамент за Божинов във Враца

петък, 14 септември 2018 г. | Прочетена: 251936
Автор:
Валери Божинов в Ботев Враца
Валери Божинов в Ботев Враца
Принт Свали PDF
- Аа +

Звездата на Ботев е глезен сериозно 


Най-известният футболист на Ботев Враца Валери Божи­нов ще бъде глезен в президентски апар­тамент по време на престоя си във Вра­ца.

 

Той е настанен в новото бижу на гра­да на хотел-ресторант „Лева". Именно уютът на съоръжени­ето се оказа причи­на за крилатата фра­за на нападателя, който сравни Враца с Ню Йорк. 32-годишният нападател е настанен в прези­дентския апарта­мент, който е свръхлуксозен и има изг­лед към един от най-красивите квартали на града и към кра­сивите варовити вър­хове на Врачанския Балкан. В сряда, де­нят, в който Божинов парафира 4-месечен договор с новака в елита, беше офици­алното откриване на най-новото бижу на хотелите в града под Околчица. На кок­тейла се събра ели­тът на града, а сами­ят Божинов едва не попадна сред гости­те на официалното тържество, което продължи до първи петли.

 

Валери донесе ве­че и първите плюсо­ве за врачани, след като козметичният гигант „Рефан" под­писа договор с клуба.

 

Според източни­ци от клуба именно ангажирането на бившия играч на Ювентус и Манчес­тър Сити е причина за реакцията на компани­ята.

 

„Контрактът е за 2 години, като пара­метрите за сътрудни­чеството са уточне­ни. Още в начало­то обявихме, че риоритет в работата ни ще бъде не само пър­вия отбор, но и всич­ки форма­ции в ДЮШ . Мисля, че си спазва­ме обеща­нието и вър­вим в правил­ната посока за един професиона­лен клуб", заяви из­пълнителният дирек­тор на Ботев Денис­лав Георгиев. Стадионът във Враца се напъл­ни с малки и го­леми футболисти от школата, които имаха възмож­ността и да потренират с играчи от мъжкия отбор като Юлиан Не­нов, Дани Га­джев, Спас Геор­гиев, Христо Митов. Спонсорът осигури маркови екипи за всички гарнитури от ДЮШ, а предста­вители на фирма­та зарадваха с подаръци както децата, така и треньорите.

 

"Меридиан Мач"