Правилно ли бе отменен гола на Лукоки? (ВИДЕО)

четвъртък, 14 декември 2017 г. | Прочетена: 576097
Автор:
Джоди Лукоки
Джоди Лукоки
Принт Свали PDF
- Аа +

Крилото вкара за втори път топката в мрежата на "армейците"


В 72-та минута на дербито между ЦСКА и Лудогорец от 1/4-фианлите на Купата на България "орлите" стигнаха до гол. 

Попадението на Джоди Лукоки обаче бе отменено от рефера Георги Кабаков поради положение на засада на крилото. 

Според Вас правилно ли е това решение на арбитъра?
 
®Livesport.bg /