Поредна доза късмет в играта Еврошанс

четвъртък, 1 ноември 2018 г. | Прочетена: 218389
Автор:
Евробет печалби
Евробет печалби
Принт Свали PDF
- Аа +

Вижте щастливите събития в различни точки на България


Клубът на късметлиите, спечелили от „Еврошанс“ се увеличи. Щастливците са от различни пунктове на „Евробет“ в цялата страна и всички те имат поводи за радост, благодарение на любимата си игра. Ето и поредната доза щастливци.

Димитър Маринов от Сливен отнася 7 500 лева. Щастието за Димитър идва след като отгатва 7 числа в играта „Еврошанс“.

„Бях толкова развълнуван, че не можах да сдържа емоцията си и започнах да крещя от радост. Благодарен съм, че съдбата ме награди по този начин.“, споделя Митко.

Басри Хасанов от Опака също има повод да почерпи, защото той регистрира попадение от 5 000 лева. Всичко това се дължи на залог от само 20 стотинки и разбира се щипка късмет.

В клуба на късметлиите компания му прави Николай Вълов от Благоевград. Той се сдобива с чек за 5 000 лева, познавайки 7 от 7 числа в „Еврошанс“.

В Кърджали и Козлодуй има двама играчи, които се радват на по 4 000 лева. Участници от Летница, Ботевград и Велико Търново ще харчат по 3 600 лева, като и тримата са познали 8 от 8 числа и са заложили по 30 стотинки, за да грабнат чудесната печалба.
Късметлии от Лозен и Грашево прибавят към бюджета си по 3 200 лева, а щастливци от Бургас, Габрово и Неделино добавят по 3 000 лева.

Фаворитът в числовите игри „Еврошанс“ предизвика късмета на още петима участници и в крайна сметка те грабнаха по 2 500 лева. Двама от щастливците са жители на София, а останалите са от Кюстендил, Пловдив и Кърджали.

Играчи от Видин, Костенец и Бургас, също не могат да се оплачат, защото прибират по 2 400 лева.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.
 

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164