"Помагал ли е Боби Михайлов на ЦСКА?" разпали страстите в "На Ринга" (ВИДЕО)

петък, 23 ноември 2018 г. | Прочетена: 135818
Автор:
Лъчезар Николов и Крум Савов
Лъчезар Николов и Крум Савов
Принт Свали PDF
- Аа +

Крум Савов и Лъчезар Николов бяха гости в "На Ринга"


"Как Боби Михайлов е помагал на ЦСКА" отприщи интригуващ спор между Крум Савов и Лъчезар Николов в предаването "На Ринга" с водещ Филип Петрунов.

"Виж пък какъв парадокс се получава. Боби Михайлов е помагал най-много на ЦСКА. Спасявал е "Титаните" и Томов", каза Савов.

"Спасявал е Титан и Томов да натрупат дългове и да фалират ЦСКА? Да им беше казал да платят на НАП, за да получат лиценз, а не да ги оставят да трупат задължения", заяви Чезари.

"Левскарите са скачали на Михайлов. В интервюта той е признавал, че колкото лично той е помагал на ЦСКА, никой друг от "червените" му колеги не го е правил. Това са факти, които никой не може да ги отрече. Два пъти е спасявал ЦСКА от фалит и от отнемане на лиценз. 

Според вас, кой помогна на ЦСКА да може да играе в Лига Европа последния сезон? Правенето на Първа лига за кого бе направено?", попита Крум.

"Първа лига бе само за ЦСКА? Мани ги Дунав, Берое, Ботев Пд, Локо Пд, а Левски не знаят с коя регистрация са? Защо пък ЦСКА? Силните са най-обичани и най-мразени. Така е и с нас", отоговори Чезари.

"Затова с Етър бяхте 300 човека", контрира го Савов. 

"На мачовете с Левски и Лудогорец бяхме повече. Левскарите нека са повече на срещите с Етър, Верея и т.н.", сподели Николов.

"Кой каза, че сте били повече срещу Левски?", попита Крум.

"Истината е, че бяхме повече, кой каквото иска да казва. Боби, Лечков и Костадинов се скъсват да помагат на ЦСКА. Оставиха ни на Лупи и ни пратиха във "В" група. Искате да ни няма, защото ни мразите", обяви Чезари.

"Как такива правоверни цесекари като Сашо Станков са се съмнявали в ЦСКА?", попита Крум, след което последва интересен спор за автентичността на "червените" и Левски. 

"На "Герена никога не са фалирали.", заяви Крум.

"Това е регистрация", отговори Чезари.

"Хора приемете като се фалира клуб нова регистрация, а не се взима тази на Литекс и Чавдар (Етрополе). Не водете целия Ловеч в София.", каза Крум.

"Освен Гриша Ганчев, не съм видял друг". заяви Николов.

"Играчите, Трифон Попов", сподели Крум.

"Футболисти ли определят отбора или публиката. ЦСКА е на "Армията", публиката е там, емблемата е там. Това е. Няма да се откажем от отбора", попита Николов.

Изгледайте целия спор межу Крум Савов и Лъчезар Николов в прикаченото видео:
 
®Livesport.bg /