Полицията във Вегас поиска ДНК на Роналдо

петък, 11 януари 2019 г. | Прочетена: 109142
Автор:
Катрин Майорга
Катрин Майорга
Принт Свали PDF
- Аа +

Роналдо категорично отрича обвиненията


Полицията в Лас Вегас е поискала съдебна заповед за ДНК проба от Кристиано Роналдо, която да сравни с петната от роклята на Катрин Майорга, която го обвинява в сексуално насилие. Заповедта вече е изпратена в италиански съд, тъй като португалецът в момента играе с екипа на Ювентус.

 

Роналдо категорично отрича обвиненията, като твърди, че е имал сексуални отношения с Майорга през 2009 година в Лас Вегас, но те са били по взаимно съгласие. Той няма да пречи на разследването и ще даде исканата проба.

 

“Господин Роналдо винаги е твърдял, че случилото се в Лас Вегас е било по взаимно съгласие. Не е изненада, че се иска негова ДНК проба. Това е стандартна процедура и е нормално от полицията да поискат подобно нещо, което е част от разследването на случая”, заяви по този повод адвоктът на играча Питър Кристиансен.

 

ТОП за деня


Warning: XMLReader::read(): /var/vhosts/cms/cms/sites/livesport/application/templates/livesport/pages/news_article_details_ljubopitno.xml:270: parser error : Opening and ending tag mismatch: container line 115 and layout in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): </layout> in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): ^ in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164