Поискаха оставката на Георги Глушков

неделя, 27 май 2018 г. | Прочетена: {NUM_VIEWS}
Автор:
Георги Глушков
Георги Глушков
Принт Свали PDF
- Аа +

Балкан Ботевград пожела легендата да освободи поста си 


Шефът на Балкан Ботевград Михаил Михайлов пусна специална декларация от името на клуба, в която поиска оставката на президента на Българска федерация по баскетбол (БФБ) Георги Глушков.

 

Повод за реакцията му са последните събития около финала в българското първенство, където трофея си оспорват ботевградчани и и Левски Лукойл. Както се знае втората среща между двата тима бе прекъсната заради размирици в залата и бе доиграна ден по-късно.

 

Ето писмото без редакторска намеса:

БК Балкан Ботевград поиска оставката на президента на Българска федерация по баскетбол (БФБ) Георги Глушков.

"Любители на баскетбола в цяла България,
Вие, които ни оказахте невероятна подкрепа в изминалите няколко дни - Благодарим Ви!

 

Всички виждаме какво се случва в последните няколко месеца в българският баскетбол. Първо обесиха треньорската комисия, а сега обесиха и него самия. От спорт за интелигентни хора, баскетболът стана за посмешище, особено с последните решения на някои комисии. Всичко това е нормално продължение на действията или по-скоро на бездействието на президента на федерацията по баскетбол Георги Глушков.

 

БК Балкан категорично заявява, че иска оставката на Георги Глушков - човекът, който допусна БФБ да се управлява задкулисно, безпринципно, по неясни правила и в помощ на едни за сметка на други.

 

Настояваме Георги Глушков незабавно да освободи поста си и на негово място да се избере човек, който да обедини клубовете и по ясни и точни правила да изведе любимата ни игра до по-добри времена!

 

Днес това се случва с нас, а ако не го спрем сега, утре ще се случи и на Вас. Г-н Глушков, баскетболът е създаден, за да радва хората, а не егото на някого!"

 

Михаил Михайлов, президент на БК“Балкан“ Ботевград

 

ТОП за деня