Пловдив домакин на едноименния турнир по културизъм

четвъртък, 24 април 2014 г. | Прочетена: 3081116
Автор:
Културизъм
Културизъм
Принт Свали PDF
- Аа +

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна


На 26 април (събота) в Пловдив ще се проведе 16-ото издание на “Турнир Пловдив”.

 

“Ако сте се затъжили за състезания, емоции и много екшън, то непременно планувайте да сте в Пловдив на 26 април, за да гледате наживо нещо наистина изпълнено с емоции. Ако сте състезатели, ви очакват много награди и аплодисменти, а ако сте зрител също ще имате възможност да се включите в игри и надпревари за публиката, защото “Турнир Пловдив” ще предложи от всичко по много“, обещават организаторите на спортната проява.

 

За публиката ще има състезание за максимален брой бицепсово сгъване с щанга с тегло 40 кг. Гост позинг ще направи единственият за момента бългаски IFBB професионалист Добри Делев.

 

“Турнир Пловдив“ ще се проведе в палата №7 на Международния панаир. Програмата предвижда 2 тура с начало на първи тур в 10 часа и втори тур от 16 часа. Цена на билетите за първи тур е 5 лева и за втори тур 10 лева.

 

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, а така също и появата на най-добрите ни състезатели, защото “Турнир Пловдив” е квалификация за Балканско и Европейско първенство и на него ще се определи състава на националния отбор. Тази година България ще участва с пълен отбор на Балканското първенство по културизъм и фитнес, което ще се проведе в Сърбия, град Зайчар на 9 май.

 

На Европейското първенство, което ще се проведе от 14 до 19 май в Санта Сузана (Испания), страната ни ще участва с най-класните си състезатели.

 
®Livesport.bg /

ТОП за деня