Пищни фойерверки след финала на София Оупън (ВИДЕО)

неделя, 10 февруари 2019 г. | 19:51 Прочетена: 19175
Автор:
Даниил Медведев стана шампион на София Оупън
Даниил Медведев стана шампион на София Оупън
Принт Свали PDF
- Аа +

Тук е страхотно, каза шампионът Даниил Медведев 


Даниил Медведев е шампионът в четвъртото издание на София Оупън. След триумфи си, той сподели мнението си за турнира.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!

 

Това е четвърта титла за Медведев и първа за сезона. 

 

Триумфът осигури на Медведев 250 точки за ранглистата, където той ще остане на 16-то място. Освен това той ще получи чек за малко над 90 000 евро. Финалистът Фучович приключи надпреварата със 150 точки и близо 50 000 евро.

 

Беше невероятно! Искам да поздравя Мартон за страхотната седмица, която направи. Ние сме спортисти и се борим винаги за първото място и му желая да спечели титли тази година", каза Медведев след успеха

 

От първия ден сте с мен, всеки ден пълните залата и ние играем за вас. Не знам колко души събира "Арена Армеец", но всеки ден имаше много хора и това е страхотно. Нямаше да седя пред вас, ако не беше моят отбор. Искам да благодаря на съпругата си, но тя е голяма част от моя успех. Благодаря и на семейството си. Искам да изкажа благодарности на организаторите на турнира, на турнирния директор Горан Джокович, както на всички, които направиха тази надпревара възможна. И на доброволците, разбира се, защото без тях няма да е възможен този турнир.

 

Искам да благодаря за край на речта си и на публиката в София, страхотни сте. За първи път съм в София, за първи път съм в България, страхотно е тук, надявам се да се върна. Харесвам града, харесвам хората и искам да дойда пак. Благодаря ви!",  сподели руснакът.

 

ТОП за деня