Петричев: В ЦСКА се заблуждават, ако мислят, че са стигнали класата на Лудогорец

четвъртък, 14 декември 2017 г. | Прочетена: 571298
Автор:
Ангел Петричев
Ангел Петричев
Принт Свали PDF
- Аа +

"Понякога в турнирните мачове се случва по-слабия да победи по-силния отбор"


Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, че загубата от ЦСКА (1:2) за Купата на България не е толкова болезнена, тъй като "орлите" имат по-важни цели като Лига Европа и шампионата. 

Той сподели, че Димитър Димитров - Херо със сигурност ще продължи да води отбора и през следващата година.

"Не е чак толкова болезнена тази загуба. Ако за някои хора, това е мачът на сезона. За нас не е. Ние имаме много по-високи цели от турнира за Купата на България. Ако ЦСКА си мислят, че са стигнали класата на Лудогорец, дълбоко се заблуждават. Видяхте особено второто полувреме. Те нямаха удар към нашата врата. Понякога в турнирните мачове се случва по-слабия да победи по-силния отбор. Не искам да коментирам съдийските отсъждания, защото това не е моя работа. ЦСКА не са лош отбор, но има още много, докато стигнат класата ни.

Важното е накрая кой ще е шампион на България, като не се съмнявам, че това ще е Лудогорец. 

"Не е лесно да си треньор на Лудогорец, защото трябва да печелиш всеки мач. Херо е свикнал да работи под напрежение. Това едва ли е проблем. Предстои подготовка и ни очаква мач с Милан. Концетрираме се към него и ще се борим да станем шампиони", заяви Петричев.

Треньорска смяна категорично не е коментирана. Знаете, че не сме клуб, който прави прибързани решения. Детайлно анализираме грешките си", заяви Петричев.
 
®Livesport.bg /