Памела заряза Адил Рами

събота, 8 септември 2018 г. | Прочетена: 260747
Автор:
Памела Андерсън
Памела Андерсън
Принт Свали PDF
- Аа +

Памела дори се е изнесла от общото им жилище във Франция


Секссимволът Памела Андерсън сложи край на връзката си със световния шампион по футбол Адил Рами, съобщава TMZ. Според американското издание повод за раздялата е предложение за брак, което бившата спасителка на плажа е отхвърлила.

 

32-годишният централен защитник на Олимпик (Марсилия) използвал еуфорията от спечелената световна титла с Франция на Мондиал 2018 и паднал на колене пред Андерсън с пръстен от марката „Картие“ в ръце. За негова изненада получил негативен отговор от 51-годишният бивш модел на „Плейбой“.

 

Памела дори се е изнесла от общото им жилище във Франция, в което двойката се нанесе в началото на година. Тогава Андерсън реши да се премести в Европа, за да е по-близо до любимия си. Само преди два месеца се появи ново доказателство за силата на любовта между двамата, след като Памела Андерсън запозна Адил Рами с майка си Керъл.

 

ТОП за деня


Warning: XMLReader::read(): /var/vhosts/cms/cms/sites/livesport/application/templates/livesport/pages/news_article_details_ljubopitno.xml:270: parser error : Opening and ending tag mismatch: container line 115 and layout in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): </layout> in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): ^ in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164