ОБРАТ: Вратата на Левски за Павел Колев не е затворена

събота, 12 януари 2019 г. | Прочетена: 110254
Автор:
Павел Колев
Павел Колев
Принт Свали PDF
- Аа +

Условието му е да има нов собственик на клуба 


Павел Колев на този етап няма да стане част от Левски, след като зам. изпълнителният директор на БФС разкри подробно причините за провалените преговори със собственика на клуба Спас Русев.

 

Според потвърдена информация на колегите от "Топспорт" обаче, вратата за бишия журналист в Левски не е затворена. Тя отново може да се отвори широко при смяна на собствеността, каквато се лансира в медийното (а и не само) пространство от известно време насам.

 

Очаква се съвсем скоро управлението на клуба да бъде поверено на сегашния собственик на Септември Румен Чандъров, за когото се говори, че ще придобие сериозен пакет от акциите на Левски.

 

Павел Колев отново ще е вариант №1 за поста изпълнителен директор при подобно стечение на обстоятелствата. Очаква се той да получи правомощията, които Спас Русев не му е гарантирал, и заради които до голяма степен не се стигна до споразумение, както обясни и самият той вчера.

 

Публична тайна е, че едно от условията на Колев да заеме длъжността, е да привлече нов екип от експерти, с които да работи на "Герена".