Новият наставник на Верея: Нямам магическа пръчка

петък, 14 септември 2018 г. | Прочетена: 253358
Автор:
Верея
Верея
Принт Свали PDF
- Аа +

"Днес видях един отбор, който искам да виждам


Старши треньорът на Верея Людмил Киров сподели първите си впечатления след поражението на тима с 1:2 от Лудогорец в среща от 8-ия кръг на Първа професионална лига. Младият специалист бе доволен от играта на старозагорци.

 

"Днес видях един отбор, който искам аз да виждам. Тези момчета ми загатнаха, че за два дни нещата се получиха. Едно голямо благодаря за тях. Играхме срещу един от най-добрите отбори в България”, започна треньорът на Верея.

 

"Искам да виждам отбора да практикува елементарен футбол, искам да го виждам агресивен, много повече дори и от днес. В предните мачове тази агресия не я показваха, трябва да стъпват здраво в мача. Добре съм запознат с отбора на Верея", заяви той.

 

"Всеки един треньор като си смени отбора, отива на заварено положение. Имам перфектни футболисти, които искат да играят футбол и съм убеден, че от следващия мач ще започнем да берем плодовете от това", добави още той.

 

"Не мога да коментирам предишния наставник, доколкото чувам не е била, както искам. Аз за два дни не мога да променя нищо, нямам магическа пръчка. Но мочметата видяха, че се старая и трябва да обединим колектива", завърши Киров.