Нов хърватин е пред подпис с Локо (Пд)

четвъртък, 19 юли 2018 г. | Прочетена: 350825
Автор:
Локомотив Пловдив, тренировка
Локомотив Пловдив, тренировка
Принт Свали PDF
- Аа +

Дуйе Мърдеса пристигна в края на лагера в Говедарци


Още един хърватин е пред подпис с Локо (Пд). След Посинкович и Томашевич към колонията представители на страната финалист на Мондиала ще се присъедини и Дуйе Мърдеса, който пристигна в края на лагера в Говедарци.

С Локо тренировки продължава да води и аржентинският бранител Канавесио, за когото обаче все още решение от Акрапович няма. По всяка вероятност до подпис с Канавесио ще се стигне при евентуална продажба на Езе. Изкаралият вирусна инфекция нигериец вече тренира с отбора и се подготвя наравно с останалите за предстоящия първи официален двубой от новия сезон срещу ЦСКА в неделя. Интерес към проектонационала на Нигерия не липсва, но чаканата конкретна оферта от Турция, за която Христо Крушарски бе информиран от агентите на здравеняка, така и не дойде.

Ако Езе обаче не бъде продаден, в друг отбор под наем ще бъде пратен неговият сънародник Мустафа Абдулахи, за което вече ви информирахме. Бразилците Елилтон и Густаво се оказа, че имат и италиански паспорти, но въпреки това бройката на чужденци извън ЕС в състава е по-голяма отколкото БФС разрешава да има в групата за мачовете - трима. Умарбаев, Джалилов, Езе, Милош Петрович и Абдулахи ще бъдат картотекирани, но треньорът ще преценява на кои трима в кой мач да залага.

"Меридиан мач"
 
®Livesport.bg /