Непретенциозен съперник за Лудогорец в първия квалификационен кръг

сряда, 11 юли 2018 г. | Прочетена: 357273
Автор:
Лудогорец спечели Суперкупата
Лудогорец спечели Суперкупата
Принт Свали PDF
- Аа +

Достигането до групите е основна цел на "орлите"


Лудогорец стартира днес от 20 часа участието си в Европа. Разградчани се изправят срещу непретенциозния северноирландски Крусейдърс в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. 
 
Достигането до групите е основна цел на "орлите" и затова е важно как ще бъде направена първата крачка, а именно - с убедителна победа.
 
Двубоят ще е дебют в Европа за главния мениджър на тима Пауло Аутуори. Бразилецът не планира да прави големи промени в състава спрямо 11-те, спечелили Суперкупата на България срещу Славия. 
 
Единствената промяна се очаква да бъде на вратарския пост, където Ренан и Браун се ротират. В групата за мача е и новото попълнение Антон Недялков, но той ще започне като резерва, тъй като е изостанал с подготовката. Аут са и Григоре, който лекуваше травма, както и полския национал Яцек Горалски, който беше на световното в Русия.
 
Гостите идват без двама от основните си играчи - Колин Коейтс и Шон Уард, които са в отпуск и са на ваканция. Мениджъръг на Крусейдърс Стивън Бакстър демонстрира голям респект пред "орлите" преди мача, като нарече Лудогорец топотбор, който играе в силно първенство като Първа лига.
 
"Целта пред Лудогорец е да държи високо ниво. Имаме потенциал, но трябва да вдигнем вътрешната конкуренция в тима. Надявам се да отговоря по най-добрия начин на доброто посрещане, което ми оказаха всички в Лудогорец", каза от своя страна Аутуори.
 
Вероятни състави:
 
Лудогорец: Браун, Сисиньо, Моци, Форстър, Натанаел, Дяков, Кампаняро, Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю.
 
Крусейдърс: О'Нийл, Бърнас, Беверланд, Нимик, Руди, Ловри, Омпсън, Карвил, Къшли, Уайт, Оуенс.