Натирен от "Герена" пред LIVESPORT.BG: Левски ще стане шампион (ВИДЕО)

вторник, 14 ноември 2017 г. | Прочетена: 650590
Автор:
Левски
Левски
Принт Свали PDF
- Аа +

"Идеята ми беше да съставя отбор от най-добрите български играчи"


Бившият старши треньор на Левски Николай Митов показа в студиото на LIVESPORT.BG, че не таи лоши чувства към предишните си работодатели на "Герена", въпреки че беше уволнен след по-малко от шест месеца работа.

Той отказа да коментира работата на своя наследник Делио Роси, но въпреки това пожела на "сините" да станат шампиони. Митов разкри пред водещия Крум Савов каква е била договорката му с Даниел Боримиров преди да поеме отбора.

"Идеята ми на "Герена" беше да съставя отбор от най-добрите български играчи. Такава ми беше договорката с Даниел Боримиров. Всичко обаче се обърна на 360 градуса. Резултатите правиха натиска върху мен. По принцип винаги има недоволни. Делио Роси в момента изгражда отбор, като иска първо да заздрави защитата.

Не е коректно да коментирам Левски. В България за определени хора има медиен комфорт, а за други не. Не знам какви са целите в отбора, може би се целят в групите на Лига Европа. Всичко може да стане и един ден да се завърна в Левски. Пожелавам им да станат шампиони, а Септември да се спаси."